Informasjon i forbindelse med koronaviruset

Alle våre restauranter er midlertidig lukket. Vi ser frem til den dagen vi kan være sammen igjen. Vi kommer til å oppdatere egon.no med ny informasjon fortløpende.

Litt om tiden vi har vært gjennom og fortsatt står i:

Vi startet i februar med ekstraordinære tiltak for renhold og god hygiene for å tilse trygg drift i henhold til offentlige helsemyndigheters anbefalinger og krav. Alle bord og stoler, både inne i restauranten og på uteserveringen, har vært justert med tanke på å overholde avstandsregel på 1 meter. Om vi så  at dette ble ignorert, valgte vi å stenge uteserveringer. Alle i EGON har veldig stor respekt for denne situasjonen. Vårt fokus er trygg drift for gjester og ansatte.

Vi stengte tidlig de fleste EGON, men lot en håndfull restauranter (av totalt 43 stk.) være åpen for å kunne levere Take Home til de som oppholder seg hjemme i karantene eller isolasjon. Flere EGON ligger også i hotell hvor vi har ulike funksjoner. Det er folk på hotellene som trenger mat gjennom dagen, og ikke minst så står vi for frokosten til hotellet i enkelte tilfeller. Vi har også ønsket å være der for de som er på gjennomreise og naboer som er ensomme og trenger en tur ut for å se et annet menneske. Det er også mange som er i jobb og vi har avtaler om å levere lunsj til bedrifter som fortsatt er operative.

De siste dagene, før vi stengte de 4 siste restaurantene, var det flere personer som kom innom og viste takknemlighet for at de kunne få seg et måltid. Spesielt da dette kanskje har vært et av deres eneste alternativ gjennom dagen.

Vedtaket som er satt av myndighetene pålegger ikke spisesteder å stenge, men vi har nå valgt å lukke alle våre restauranter midlertidig.

All mat som vi ikke nå kan bruke har gått til veldedighet. Hver EGON har donert mat til et lokalt formål. Det har blitt tatt veldig godt imot, og vi er glade for at vi kan bidra litt i denne vanskelige tiden.

Vi følger nøye med på utviklingen, og vil følge oppdateringer fra nasjonale og lokale helsemyndigheter tett fremover.

Oppdateringer vil dere finne på egon.no

Varm hilsen fra oss i EGON.