Du kan påvirke Egonmenyen!

Ståle Nøst - BERRE

10.01.2020 09.17.00 -
Burger.jpg

Del på Facebook Del på Twitter Del på e-post
Del denne saken

Hvert år 1. juni kommer Egon med ny meny. En meny som allerede består av et fantastisk utvalg av velsmakende retter. Hele menysprosessen starter allerede høsten før hvor man setter seg for å definere - hvilken retning skal neste års meny gå. Deretter begynner en omfattende prosess før endelig meny blir satt i løpet av mars.

Med over 6 millioner gjester innom en Egon i 2019 vet vi at det er mange som liker å gå på Egon. Vi er svært ydmyk og takknemlig for at dere besøker oss. Og med det i bakhodet er vi avhengig av gjestenes tilbakemeldinger, også når det kommer til innhold i menyen. Det er jo for dere vi er her. 

Mange har sin favorittrett, og noe som de mener MÅ være på menyen. Kanskje har du også vært ute og reist og spist noe fantastisk? Eller fått inspirasjon fra andre steder på mat du mener vi bør få inn på Egonmenyen. 

Nå har du muligheten å gi din tilbakemelding - hva vil du ha på Egonmenyen?

Har du noen gode innspill, send inn post@norrein.no innen 15. februar 2020.

Kanskje dine innspill kommer med?

Menyen på Egon har de siste årene utviklet seg kraftig. Med saftige burgere, pasta i mange varianter, italiensk pizza og en del asiatiske smaker. Dette kommer i tillegg til signaturrettene på Egon som biffer, amerikanske pizza og lunsjtallerkner.