VI TRENGER FLERE
DYKTIGE KOKKER

Kjøkkenet på Egon har ikke bare storfe fra Trøndelag, torsk fra Lofoten og grønnsaker fra norske bønder. Vi har også dyktige folk som gleder seg til å komme på jobb – og nå trenger vi enda flere.

Sound
Sound
Play
Pause

Bli en del av Egon-familien

Å jobbe i Egon er å være en del av et inkluderende og sosialt arbeidsmiljø. Hos oss jobber du med gode, norske råvarer, i tillegg til at du jobber med mennesker. Vi har stor takhøyde, høyt tempo og en variert arbeidsdag – og vi har alltid nye og spennende utfordringer for deg som ønsker å satse.

Som ansatt i Egon får du:

  • Trivsel

    En arbeidsplass med svært lavt sykefravær og svært høy tilfredshet (5,5 av 6 i medarbeiderundersøkelsen 2018).

  • Trygghet

    Gode låne- og forsikringsbetingelser i tillegg til pensjonssparing (OTP).

  • Innflytelse

    Muligheten til å påvirke Egons utvikling, spesielt med tanke på vår meny.

  • Et sosialt fellesskap

    Erfarne og hyggelige kollegaer som trives sammen på jobb.

Er du ferdig med grunnskolen og kan tenke deg å få opplæring som kokk?

Les mer om Egons Kokkeskole her

Egons kokkeskole er for deg som er ferdig med grunnskolen (alder 18 – 20 år), og har lyst til å arbeide praktisk og mestre nye utfordringer.

Egons kokkeskole er et toårig opplæringsprogram. Vi tilbyr lønn under læretid, noe som gir deg frihet til å fokusere på opplæringen uten å måtte jobbe flere deltidsjobber. Det første året går du på vårt eget kokkeopplæringsprogram. Deretter jobber du ett år praktiserende som Egon-kokk. Etter disse to årene er du kvalifisert som fullverdig kokk hos Egon.

Vårt mål er å gi deg de rette forutsetningene til å bygge en karriere i Egon, både i kjøkken og servering. Vi har alltid behov for dyktige folk, og med Egons Kokkeskole får du muligheten til å bli en veldig viktig ressurs for Egon i tiden fremover.

Høres dette interessant ut? Følg linken under, finn din lokale Egon og send en søknad på mail. 

Ledige stillinger