{{ text('CookieHeader') }}
{{ text('CookieDescription') }}
{{ text('ReadMoreAboutCookies') }}Stillingen som Restaurantmedarbeider innebærer å jobbe i team for å tilse at våre/dine gjester får en fullkommen totalopplevelse ved sitt besøk ved Egon Restaurant. Dette innebærer alle oppgaver fra; planlegging og forberedelse, gjestemottak og gjesteoppfølging og gjennomføring av alle detaljer og rutiner som konseptet innebærer for serveringen for å tilse at atmosfære, matkvalitet, renhold og orden m.m. blir ivaretatt.
Mange forblir ansatt i Egon Restauranter i mange år når de først har blitt ansatt. Men, for å bli ansatt i en Egon kreves det derimot at du har en del viktige egenskaper og kvalifikasjoner. Disse er som følger:
Erfaring fra bransjen er ikke påkrevd. Det er din personlighet og ønske om å jobbe med mennesker som er det viktigste. Våre opplæringsprogram og oppfølging internt gir deg raskt det grunnlaget og erfaring du behøver for å bli trygg i din arbeidssituasjon hos oss.
Det tilstrebes at alt personale i serveringen får delta i alle oppgaver for en variert arbeidsdag og for å kunne påvirke totalopplevelsen i alle ledd. Ansvar og myndighet tildeles gjerne dem som har gjort seg fortjent og som selv ønsker dette. Fleksibel arbeidstid tilstrebes dersom ønskelig. Mer spesifikk beskrivelse av oppgavene gis ved intervju ved bedriften.
Lønnsbetingelser tilstrebes å være over snitt i forhold til tilsvarende stillinger hos andre.
Send oss en søknad, eller stikk innom restauranten og spør etter daglig leder eller ansvarshavende så avtaler vi en prat.
Katrine Kind Eriksen
98898912
harstad@egon.no
31.08.2020