Alle artikler

5 restauranttips i London!

Når vi i løpet av 5 dager besøker et 40-talls restauranter, sitter vi hver gang igjen med noen av de som skiller seg litt ut – atmosfæren var der, servitørene ga det lille ekstra, interiøret traff, maten får toppscore – gjesteopplevelsen var rett og slett bra. Her er en liste på 5 av de restaurantene som kanskje gjorde mest inntrykk på oss i London i år, som kan være til inspirasjon for deg neste gang du skal til London.


Mayfair 34

Like bak Grosvenor Square ligger 34 Mayfair, med et art deco inspirert interiør. Restaurantene er åpen hele dagen, og tilbyr retter til lunsj, middag og helgebrunsj, og sørger for at det er en meny med variasjon for enhver smak og anledninger.
Hovedretningen er grill og rotisseri med mye godt tilbehør. Restauranten har en egen bar og et fantastisk utvalg av viner
https://34-restaurant.co.uk/

Ivy Asia

Ivy i West End har siden 90-tallet tatt imot artister, kunstnere, kjendiser og vanlig gjester med god stemning og en engelskinspirert meny. I årene etter åpning har restauranten fått mange avleggere og nå den siste – Ivy Asia rett ved St. Pauls.
Her finner du en meny med smaker og ingredienser med inspirasjon fra ulike kjøkken i Asia. Her fant vi nok det mest særegne interiøret på hele turen med mye bruk av planter og unik belysning.
https://www.theivyasia.com

Amazonico

Ved å kombinere en blanding av tropiske og latinamerikanske retter, er menyene ikke bare inspirert av landene i Amazonas, men også fra det asiatisk og middelhavskjøkkenet som kom til området på 1500 tallet. Fra peruansk sushi og den ferskeste rå sjømaten, til nøye utvalgt grillet kjøtt og fisk; kokkene bruker både tradisjonelle og nye teknikker sammen med sesongbaserte for å ta deg som gjest til Latin-Amerika. Her er det en opplevelse å være – ikke minst med liveband hver kveld
https://amazonicorestaurant.com/london

Circolo Popolare

En solfylt sicilianske trattoria i hjertet av Londons livlige Fitzrovia-distrikt. Carbonara servert i et pecorino-hjul, napolitanske pizzaer med italienske ingredienser som San Marzano-tomater og fersk mozzarella – og på toppen av det hele - karamelliserte, sjokoladedekkede profiteroles og zingy sitronpai, størrelse XXL.
Restauranten er fullstendig dekorert med 20 000 flasker av ulikt Italiensk brennevin – med innhold. En fantastisk stemning.
Les mer om Circolo Popolare

Dukes Bar

DUKES Bar Dry Martinies er legendariske og som sitert av New York Times - "en av verdens beste."
 
Siden 1908 har bartenderne laget sine dry martinis ved bordene til gjestene og som de sier «hver gang er en anledning og personlig til hver gjest».
Herfra kan du trekke deg tilbake til salongen eller konjakk- og sigarhagen for den siste finessen til en perfekt Mayfair-kveld.
https://www.dukeshotel.com/dukes-bar/