Kjøkkenmedarbeider heltid

Kontakt

Svein Atle Vermundsen

932 17 187kvadrat@egon.no

SØK PÅ STILLINGEN

Som medarbeider i en Egon restaurant vil du raskt merke at en stor del av arbeidshverdagen ligger i det sosiale.

Det beste med Egon er menneskene og samholdet! Åpent, trygt, hyggelig, gøy, sikkert, sosialt, pulserende, tilrettelagt arbeidstid, ansvar, frihet, nye inntrykk, bli sett, kompis- gjengen, lærerikt, nye utfordringer. Dette er ord som ansatte i forskjellige Egon har brukt for å beskrive sin egen arbeidshverdag.

Stillingen som kjøkkenmedarbeider innebærer å jobbe for at våre gjester får en fullkommen total- opplevele ved sitt besøk ved Egon Restaurant.

ARBEIDSOPPGAVER ER :

• Varemottak
• Produksjon
• Mice en place forberedelser
• Tilberedelse á la carte i henold til Egons meny
• Deltid/ heltid

HVEM ER DU?

• Du er ansvarsbevisst, engasjert og entusiastisk
• Du har stå-på vilje
• Du samarbeider godt
• Du liker høyt tempo
• Du har god holdning og moral

Det tilstrebes at alt personale på kjøkkenet får delta i mange oppgaver for en variert arbeidsdag og for å kunne påvirke totalkvalitet i alle ledd. Fleksibilitet og tilpasningsdyktighet er en fordel.
Egon Restauranter er i stadig utvikling og ekspansjon, så dyktige medarbeidere som ønsker seg nye og større utfordringer internt gis ofte muligheten til dette.