{{ text('CookieHeader') }}
{{ text('CookieDescription') }}
{{ text('ReadMoreAboutCookies') }}Stillingen som kjøkkenmedarbeider og i skrubb innebærer å jobbe for at våre gjester får en fullkommen totalopplevelse ved sitt besøk ved Egon Restaurant.
Det tilstrebes at alt personale på kjøkkenet får delta i mange oppgaver for en variert arbeidsdag og for å kunne påvirke totalkvalitet i alle ledd.
Fleksibilitet og tilpasningsdyktighet er en fordel.
ARBEIDSOPPGAVER ER
Varemottak
Produksjon
Mice en place forberedelser
Tilberedelse á la carte i henold til Egons meny
Skrubb
Deltid/ heltid
HVEM ER DU?
Du er ansvarsbevisst, engasjert og entusiastisk
Du har stå-på vilje
Du samarbeider godt
Du liker høyt tempo
Du har god holdning og moral
Vi ansetter til denne stillingen fortløpende og etter behov. Med andre ord er ikke søknadsfristen gjeldende
Areti Charova
tromso@egon.no
31.12.2024