Deltid kokk/kjøkkenmedarbeider

Stillingen som kjøkkenmedarbeider og i skrubb innebærer å jobbe for at våre gjester får en fullkommen totalopplevelse ved sitt besøk ved Egon Restaurant.

Det tilstrebes at alt personale på kjøkkenet får delta i mange oppgaver for en variert arbeidsdag og for å kunne påvirke totalkvalitet i alle ledd.

Fleksibilitet og tilpasningsdyktighet er en fordel.

ARBEIDSOPPGAVER ER

Varemottak
Produksjon
Mice en place forberedelser
Tilberedelse á la carte i henold til Egons meny
Skrubb
Deltid/ heltid


HVEM ER DU?

Du er ansvarsbevisst, engasjert og entusiastisk
Du har stå-på vilje
Du samarbeider godt
Du liker høyt tempo
Du har god holdning og moral

Vi ansetter til denne stillingen fortløpende og etter behov. Med andre ord er ikke søknadsfristen gjeldende

 

Kontaktperson

Areti Charova

tromso@egon.no

Søknadsfrist

31.12.2024

Søk på denne stillingen