{{ text('CookieHeader') }}
{{ text('CookieDescription') }}
{{ text('ReadMoreAboutCookies') }}Kjøkkenet på Egon har ikke bare storfe fra Trøndelag, torsk fra Lofoten og grønnsaker fra norske bønder. Vi har også dyktige folk som gleder seg til å komme på jobb – og nå trenger vi enda flere.
Å jobbe i Egon er å være en del av et inkluderende og sosialt arbeidsmiljø. Hos oss jobber du med gode, norske råvarer, i tillegg til at du jobber med mennesker. Vi har stor takhøyde, høyt tempo og en variert arbeidsdag – og vi har alltid nye og spennende utfordringer for deg som ønsker å satse.
En arbeidsplass med svært lavt sykefravær og svært høy
tilfredshet.
Gode låne- og forsikringsbetingelser i tillegg til
pensjonssparing (OTP).
Muligheten til å påvirke Egons utvikling, spesielt med tanke på vår meny.
Erfarne og hyggelige kollegaer som trives sammen på jobb.
Mange forblir ansatt i Egon Restauranter i mange år når de først har blitt ansatt. Men, for å bli ansatt i en Egon kreves det derimot at du har en del viktige egenskaper og kvalifikasjoner. Disse er som følger:
Erfaring fra bransjen er ikke påkrevd. Det er din personlighet og ønske om å jobbe med mennesker som er det viktigste. Våre opplæringsprogram og oppfølging internt gir deg raskt det grunnlaget og erfaring du behøver for å bli trygg i din arbeidssituasjon hos oss.