Restaurant- og Kjøkkenmedarbeidere

Vi søker her to forskjellige roller til vår restaurant; kjøkken og servering. Husk å tydelig markere din søknad med ønsket avdeling. 

 

RESTAURANTMEDARBEIDER

Som restaurantmedarbeider jobber du i team og primæroppgaven er å yte service for våre gjester og sørge for at de får en fullkommen restaurantopplevelse.

Ansvar og myndighet tildeles gjerne dem som har gjort seg fortjent og som selv ønsker dette. Fleksibel arbeidstid tilstrebes dersom ønskelig.

Lønnsbetingelser tilstrebes å være over snitt i forhold til tilsvarende stillinger hos andre. Erfaring fra bransjen er ikke påkrevd.

Det er deg og ditt ønske om å jobbe med mennesker som er det viktigste.

ARBEIDSOPPGAVER:

  • Servering
  • Gjesteoppfølging
  • Tilste at matkvalitet, atmosfære og renhold blir ivaretatt
  • Internmarkedsføring
  • Oppfølging av rutiner som konseptet beskriver
  • Deltid/ heltid

HVEM ER DU?

  • 20 år
  • Utadvendt, blid og omgjengelig
  • Du ønsker å bli stilt krav til og stiller krav til deg selv
  • Stiller spørsmål
  • Liker ansvar, både ta og gi
  • Ydmyk og lærevillig
  • Strukturert og pålitelig

 

KJØKKENMEDARBEIDER

Stillingen som kjøkkenmedarbeider innebærer å jobbe for at våre gjester får en fullkommen totalopplevelse ved sitt besøk ved Egon Restaurant.

Det tilstrebes at alt personale på kjøkkenet får delta i mange oppgaver for en variert arbeidsdag og for å kunne påvirke totalkvalitet i alle ledd.

Fleksibilitet og tilpasningsdyktighet er en fordel.

ARBEIDSOPPGAVER ER

  • Varemottak
  • Produksjon
  • Mice en place forberedelser
  • Tilberedelse á la carte i henold til Egons meny
  • Deltid/ heltid


HVEM ER DU?

  • Du er ansvarsbevisst, engasjert og entusiastisk
  • Du har stå-på vilje
  • Du samarbeider godt
  • Du liker høyt tempo
  • Du har god holdning og moral

Kontaktperson

Per Matias Bustnes

(+47) 474 67 444

byporten@egon.no

Søknadsfrist

31.05.2024

Søk på denne stillingen