{{ text('CookieHeader') }}
{{ text('CookieDescription') }}
{{ text('ReadMoreAboutCookies') }}Vi søker her to forskjellige roller til vår restaurant; kjøkken og servering. Husk å tydelig markere din søknad med ønsket avdeling.
RESTAURANTMEDARBEIDER
Som restaurantmedarbeider jobber du i team og primæroppgaven er å yte service for våre gjester og sørge for at de får en fullkommen restaurantopplevelse.
Ansvar og myndighet tildeles gjerne dem som har gjort seg fortjent og som selv ønsker dette. Fleksibel arbeidstid tilstrebes dersom ønskelig.
Lønnsbetingelser tilstrebes å være over snitt i forhold til tilsvarende stillinger hos andre. Erfaring fra bransjen er ikke påkrevd.
Det er deg og ditt ønske om å jobbe med mennesker som er det viktigste.
ARBEIDSOPPGAVER:
HVEM ER DU?
KJØKKENMEDARBEIDER
Stillingen som kjøkkenmedarbeider innebærer å jobbe for at våre gjester får en fullkommen totalopplevelse ved sitt besøk ved Egon Restaurant.
Det tilstrebes at alt personale på kjøkkenet får delta i mange oppgaver for en variert arbeidsdag og for å kunne påvirke totalkvalitet i alle ledd.
Fleksibilitet og tilpasningsdyktighet er en fordel.
ARBEIDSOPPGAVER ER
HVEM ER DU?
Per Matias Bustnes
(+47) 474 67 444
byporten@egon.no
31.05.2024